Memenangi Poker Online

ใครมาใหม่เชิญทางนี้ก่อน ทักทาย ทดลองโพส

Memenangi Poker Online

Postโดย panhasky » Mon Feb 10, 2020 11:46 pm

Image

Ketahui cara mudah untuk memenangi poker dalam talian tanpa kehilangan semua rambut atau baju di belakang anda. Bagaimanakah anda ingin mengetahui apa yang diketahui pemain pengalaman dan mempraktikkannya dalam beberapa minit?

Bolehkah anda menjadi Chris Moneymaker yang seterusnya? Poker dalam talian menerima pukulan di tangan dari kisah inspirasi Chris Moneymaker. Chris memenangi World Series of Poker yang menjaringkan 839 pemain lain. Beliau layak untuk Seri Dunia selepas memenangi kejohanan satelit Poker Stars, yang mempunyai yuran masuk $ 40.

Poker dalam talian kini menjadi fenomena global. UK baru-baru ini meluluskan rang undang-undang yang meluluskan dan mengawal selia syarikat perjudian dalam talian.

Mempelajari kemahiran asas dan teori poker dari pakar adalah cara yang baik untuk memulakan sukan. Laman tutorial poker telah tiba untuk membantu pemain baru untuk memupuk kemahiran mereka. Beberapa buku yang disyorkan mengenai perjudian poker dalam talian ialah Poker Hold-em untuk Pemain Lanjutan oleh Sklansky, Texas Hold-em oleh Ken Warren dan Killer Poker oleh John Vorhaus.

Di samping itu, pelbagai laman web latihan poker boleh didapati dalam talian. Mereka menawarkan petua berguna dan berkesan tentang cara memainkan permainan dengan cara yang betul dan meningkatkan peluang untuk menang, namun mereka agak mahal.

Strategi pemenang - Sekolah Poker Online.

Perisian latihan dari Sekolah Poker Online adalah percuma untuk kegunaan semua orang dan termasuk pertandingan multi-table dan roll-roll. Walau bagaimanapun, kebanyakan alat ini adalah eksklusif untuk ahli-ahli Poker School Online. Laman ini mengenakan yuran bulanan sebanyak $ 14,95 atau $ 149,95 setiap tahun. Latihan termasuk tip dari buku dalam talian, pakar poker, pelajaran audio, ujian, artikel rujukan, analisis tangan, permainan amalan, pertandingan liga dan peluang untuk memasuki kejohanan antarabangsa utama. oppa888.com
panhasky
 
ตอบ: 5
สมัครสมาชิก: Sun Jan 12, 2020 9:16 am

กลับไปหน้า ห้องรับแขก

ผู้ที่กำลัง online

ผู้ที่กำลังอ่าน forum นี้: สมาชิก ไม่มีสมาชิก และ ผู้เยี่ยมชม 6 คน

cron